DR. ISTVÁN CZÍNER

FOGORVOS

doctor

2023-ban szereztem summa cum laude minősítésű diplomát a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Az élet minden területén a maximumra törekszem, ez a hivatásom terén sincsen máshogy. Emiatt tartom filozófiámnak, hogy vagy tökéletesen dolgozom, vagy sehogy. Ezen felfogásom vezetett az Intellidenthez és Dr. Chikány Tamáshoz, akinek a mentorálása alatt dentoalveoláris sebész rezidensként dolgozom. Így elsajátíthatom az általa képviselt magasfokú szaktudást és ezt átültethetem a pácienseim kezelésébe. Emellett egy támogató és kiemelkedő szakemberekből álló csapat tagjává válhattam, akiknek a segítségével a legösszetettebb esetek is megoldhatók és akikkel minden munkanapnak örömmel lehet nekivágni.

Édesapámnak köszönhetően, aki szintén fogorvos, már egészen fiatal korom óta jellemzett a szakma iránti érdeklődés. Majd az egyetemi éveim során igyekeztem végig széles spektrumú szemlélettel a szakma minden szegmensét a legalaposabban elsajátítani. Ehhez járult hozzá, hogy másfél éven

keresztül szerezhettem extra tapasztalatot az egyetem Klinikai Tehetséggondozó Programjának keretein belül. A tanulmányaim negyedik évében tudatosult bennem, hogy habár a fogorvoslás minden ágát szeretem, mégis a szájsebészet áll a szívemhez legközelebb. Ezért kezdtem el Tudományos Diákköri Munkát a Szájsebészeti Klinikán, ahol a navigált implantációs eljárásokról kutathattam, amelynek eredményeképpen dicsérettel jutalmazott Rektori Pályamunkát írtam a témakörben.

Kiemelten fontosnak tartom, hogy a páciens már az első találkozáskor tiszta képet kapjon a lehetséges kezelési opciókról és azok menetéről. Így az egyedi igényeinek megfelelően, a szájüreg komplex egészét figyelembe véve, a számára legoptimálisabb megoldást tudom megvalósítani. Ezért szeretem lépésről lépésre átbeszélni, hogy melyik folyamat hogyan zajlik és mire kell számítani. Szerintem ez kulcsfontosságú a bizalom megteremtéséhez és a maximális elégedettség eléréséhez.

Az anyanyelvemen kívül angol és német nyelven beszélek. ​

  • 2023
    Intellident Fogorvosi Rendelő - dentoalveoláris sebész rezidens