DR. ZSUZSA SZÉKELY

ENDODONCIA, PROTETIKA SPECIALISTA

doctor

2018-ban Marosvásárhelyen diplomáztam, ezt követően Budapestre költöztem. Első lépésként egy körzeti rendelőben kezdtem el dolgozni, ahol bizonyos tapasztalat és rutin után hamar ráeszméltem arra, hogy szükségem van egy olyan környezetre, ahol korszerű technológiával és megfelelő figyelemmel tudom kielégíteni a paciensek elvárásait, ugyanakkor új lehetőséget teremteni továbbtanulásnak és fejlődésnek.

Egyetemi éveim alatt volt szerencsém részt venni egy műhelymunkán, amit Dr. Chikány Tamás es Dr. Kemper Róbert vezetett. Már ott igazán segítőkész, nyitott és barátságos volt az egész csapat így Budapestre való költözésem után röviddel egyből meg is kerestem a csapatot és körzeti munkahelyem mellett először tanulni és besegíteni jártam a Parodont rendelőbe, majd 2021 júniusában örömmel fogadva az Intellident csapat tagjává válltam.

Már gyerekkoromban kirajzolódott számomra a gyógyítás iránti vágy, ezt később szüleim támogatásának köszönhetően és kézügyességemet kamatoztatva esett a választás a fogorvosi pályára. Nyugodt természetemből fakadóan vonzónak találom az Endodoncia világát, egy egyszerűnek tűnő unalmas gyökérkezelés során roppant érdekes dolgokat tudunk felfedezni mikroszkópos nagyítás alatt. Nagy kihívást jelent számomra a parodontológia, amiben szintén szeretném majd kamatoztatni a precíz kézügyességemet. Természetesen munkám során mindig törekszem esztétikus restaurálások segítségével visszaállítani az eredeti állapotot úgy funkcionálisan, mint esztétikailag is. Mindezek mellett e gyógyító szakmában, mi fogorvosok, nem feledkezhetünk meg orvosi szerepünkről, így célom nem csak mosolyt faragni, hanem a pácienst úgy lelkileg, mint fizikailag, egészben, empátiával gyógyítani.

 • 2018
  Fogorvosi diploma (Marosvásárhely)
 • 2021
  Intellident Fogorvosi Rendelő
 • 2021
  iToP Introductory képzés
 • 2022
  iToP Advanced képzés