DR. ANNAMÁRIA NEVELITS

PARODONTOLÓGUS SZAKORVOS | ORÁLIS IMPLANTOLÓGIA SZAKORVOSA

doctor

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Nagyon fontos volt számomra, hogy megfelelő környezetben kezdhessem meg a szakmai fejlődésemet.

Hiszem, hogy az életben körülöttünk, bármerre is tekintünk, a szilárd alapok teremtik meg lehetőséget a fejlődésre. E szemlélet, és a preventív felfogás iránti lelkesedésem okán egyetemi tanulmányai alatt már hamar eldöntöttem, hogy nem csak az általános fogászattal, hanem főként a fogágybetegség megelőzésével, fogágybeteg páciensek terápiájával, és komplex, implantációs rehabilitációjukkal szeretnék foglalkozni. Ezáltal nem csak egy-egy fázisban segíthetem a gyógyulásukat, de akár élethosszig tartó, bizalmon alapuló kapcsolatot alakíthatok ki velük.

A Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikán végeztem parodontológiai rezidensképzést, ahol nem csak fogorvosként segíthettem a fogágybeteg pácienseket, de oktatóként is hozzájárulhattam a leendő fogorvosok szakmai szemléletének kialakulásához. Parodontológiai szakvizsgámat 2020-ban szereztem meg.

Hallgatóként alatt találkoztam először Dr. Papp Zsuzsannával, majd pedig a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján kollégákká válva Dr. Chikány Tamással is. Mindkettőjükben egy-egy kiemelkedő szakembert, és rendkívüli embert ismerhettem meg, így hatalmas örömöt és megtiszteltetést jelent számomra, hogy magánrendelőjükben már a kezdetektől csapattag lehetek.

Az Intellident Fogorvosi Rendelőben Dr. Chikány Tamás mentorálásával szerezhettem meg 2023 őszén második szakvizsgámat, Orális Implantológiából, így pácienseimet a mai modern szakmai irányelveknek megfelelően segíthetem a gyógyuláshoz.

 • 2017
  Fogorvosi diploma (Semmelweis Egyetem - Fogorvostudományi Kar) summa cum laude
 • 2017
  Semmelweis Egyetem - parodontológus rezidens
 • 2019
  iTop - hivatalos oktató
 • 2019
  Intellident Fogorvosi Rendelő - parodontológiai, protetikai specialista
 • 2020
  Parodontológus szakorvos
 • 2023
  Orális implantológia szakorvosa