DR. ZSUZSANNA PAPP

ÜGYVEZETŐ | PARODONTOLÓGUS SZAKORVOS | ORÁLIS IMPLANTOLÓGIA SZAKORVOSA

doctor

Munkámban leginkább a precizitás és az empátia a két legfontosabb vezérlő elvem. Érdeklődésem már egyetemi tanulmányaim alatt a parodontológia tudománya felé fordult. A fogágybetegség leggyakrabban a teljes szájat, sőt a páciens teljes egészségét befolyásolja, így a kezelés is rendkívül komplex, orvosi, fogorvosi látásmódot igényel, mely az összes fogászati szakterület összehangolt együttműködésével érhet csak el eredményt. Fogágybeteg pácienseink sokszor enyhe panasszal kerülnek orvoshoz, és az első alkalommal szembesülnek a betegség súlyosságával, hogy akár egy hosszú, komplex kezelés vár rájuk.

Minden nap szükség van arra, hogy a páciens teljes egészségét szem előtt tartva, a hosszú távon is sikeres megoldás keresése során maximális segítőkészséggel teremtsünk biztonságot pácienseink számára.

A folyamatos továbbképzés mindig jelen volt a szakmai karrieremben. Igyekeztem kurzusok és konferenciák látogatásával a fogorvoslás minden területén elmélyíteni a tudásomat. Klinikai rezidensként a Freiburgi Egyetem Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti osztályán töltöttem el hosszabb időt, endodonciai és fogpótlásokkal kapcsolatos témákban számos kurzuson vettem részt. Parodontológiai és implantológiai ismereteimet hazai és külföldi konferenciák során bővítettem. Büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt években több alkalommal kaptam lehetőséget, hogy tapasztalataimat egyetemi oktatóként és hazai tudományos fórumokon is megoszthassam, valamint élő-műtéteket és előadásokat tarthatok a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinkáján magyar és külföldi kollégáknak rendezett kurzusokon is.

A fogágybetegség kezelése orvos és páciens hosszútávú együttműködését kívánja meg. Ebben a kapcsolatban törekszem a lehető legpontosabb tájékoztatásra, hogy pácienseim minden ismeret birtokában dönthessenek a kezelésekről. Véleményem szerint ez a kölcsönös bizalom egyik legfontosabb pillére.

Angol és német nyelven beszélek. Szenvedélyem az utazás.

 • 2011
  Fogorvosi diploma (Semmelweis Egyetem-summa cum laude)
 • 2011
  Semmelweis Egyetem, Parodontológiai Klinika - klinikai orvos
 • 2014
  Parodontológia szakorvosa
 • 2018
  Intellident Fogorvosi Rendelő - ügyvezető
 • 2019
  Magyar Parodontológiai Társaság - vezetőségi tag
 • 2023
  Orális implantológia szakorvosa