Intellident team

Üdvözöljük az Intellidentnél

Rendelőnket 2019-ben hoztuk létre azzal a céllal. hogy egy emberközeli, barátságos hangulatú, de a szakma legfrissebb irányelveit szem előtt tartó ellátást tudjunk nyújtani pácienseink számára.

Egyre bővülő fiatalos csapatunk azon dolgozik, hogy pácienseinket biztonságos és barátságos körülmények között, magas színvonalon lássuk el. Fontosnak tartjuk a tájékoztatást, ezért ha kell egészen az alapvető információktól építjük fel a konzultációnkat, hogy Önök pontosan tisztában legyenek fogazatuk állapotával és a szükséges teendőkkel.

Úgy próbálunk profik lenni, hogy közben emberiek maradjunk. Akkor érezzük jól magunkat, ha olyan körülményeket tudunk teremteni, hogy pácienseink ellazulhassanak, akár velünk nevessenek.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy a lehető legmodernebb géppark álljon rendelkezésünkre, ami nem csak a precizitást, de a kényelmet és olykor a gyorsaságot is szolgálja.

Olyan csapatot válogattunk, ahol a fogorvoslás egy kicsit szenvedély is. Folyamatosan továbbképezzük magunkat itthon és külföldön, illetve többen részt veszünk az egyetemi oktatásban, valamint fogorvosok továbbképzésében.

Hiszünk a csapatmunkában, mindannyian valamely terület specialistái vagyunk. Együtt gondolkodunk, együtt kezelünk. Rendelőn belül is, kívül is. Megtiszteltetés, hogy más fogorvosi rendelőkből is irányítanak hozzánk pácienseket bonyolultabb beavatkozásokra.

Reméljük elnyerjük az Ön bizalmát is!

Tisztelettel:
Az Intellident csapata