BALOGH ERIKA

PÁCIENS KOORDINÁTOR

doctor

Amellett, hogy az Intellident csapat egyik páciens koordinátoraként dolgozom, egyetemi tanulmányaimat folytatom a Semmelweis Egyetemen dietetikus hallgatóként. Mindkét választásom egyik fő indikátora volt, hogy már kisiskolás korom óta vágyam, segíteni az embereken. Szeretem amikor mosolyogni látom őket, erre pedig bőven van lehetőségem, amikor a páciensek elégedetten elhagyják a rendelőt.

Nem csak szabadidőmben szeretem, ha eseménydúsan telnek a napjaim, ezért kimondottan élvezem a változatos feladatokat és a lendületes, mozgalmas munkanapokban rejlő kihívásokat. Fő céljaim közé tartozik továbbá, hogy folyamatosan fejlesszem magamat, ezért fontos volt számomra, hogy egy olyan környezetben dolgozhassak, ahol erre lehetőséget és támogatás kapok.

Korábbi tapasztalataimra támaszkodva bátran ki merem jelenteni, hogy ez a csapat a benne rejlő színes egyéniségeket remek összhangba hozva, precízen, jó hangulatban végzi a munkáját. Így hát nem kérdés, hogy nagy örömömre szolgál az Intellident csapatának a tagjaként dolgozni, ahol amellett, hogy legjobb tudásunknak megfelelően segítünk másokat, egymást is támogatjuk, így teremtve kellemes, családias hangulatot.

  • 2022
    Intellident Fogorvosi Rendelő