MÉSZÁROS-KÁRPÁTI KATA

RENDELŐ VEZETŐ | FOGÁSZATI SZAKASSZISZTENS | KLINIKAI FOGÁSZATI HIGIÉNIKUS

doctor

Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen lendületes, fiatalos és jókedvű csapat vezetéséért lehetek felelős. Nagyszerű érzés minden nap örömmel indulni a munkahelyemre! A rendelő vezetése összetett feladat, de minden percét élvezem! Sikerült egy olyan munkakörre lelnem, ami igazán passzol örökmozgó természetemhez és aktívan segíthetem a rendelő minden dolgozóját a mindennapokban akármivel is forduljanak hozzám.

A rendelő ügyeinek intézéséhez alapvető fontosságúnak tartom, hogy a páciensek kezeléseivel és időpontjaival kapcsolatban is napra kész legyek így a velük való kapcsolattartásban is folyamatosan részt veszek. Bár most sűrű teendőim mellett az asszisztensi és dentálhigiénikusi tevékenység kicsit háttérbe szorult, arra nagyon ügyelek, hogy ne essek ki a gyakorlatból és követek minden fontos újítást.

Az egész csapat folyamatosan fejlődni vágyó és egymást segítő emberek közössége, így az ő támogatásukra is számíthatok, abban, hogy mindenben felkészült maradhassak. Ők pedig számíthatnak rám abban, hogy olyan eseményeket, programokat szervezzek számukra, amelyeken együtt tanulhatunk vagy éppen kikapcsolódhatunk! Hiszen „Az összefogás kezdet. Az összetartás haladás. A közös munka siker” - , hogy Henry Ford szavait idézzem.

Nyelvismeret: angol

 • 2014
  Medilearn Akadémia - fogászati szakasszisztens
 • 2015
  Medilearn Akadémia - klinikai fogászati higiénikus
 • 2019
  Intellident Fogorvosi Rendelő - ügyfélszolgálat-vezető, asszisztens, klinikai fogászati higiénikus
 • 2020
  iToP Introductory képzés