DR. PAPIK ÁDÁM

KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT ÉS FOGPÓTLÁSTAN SZAKORVOSA

doctor

A fogorvosi egyetemet 2014-ben végeztem el Debrecenben, az Intellident csapatának a rendelő alakulása óta tagja vagyok. Eddigi szakmai pályafutásom során sikerült a fogorvosi ellátás különböző ellátási szintjeiben részt vennem. Az munkám szakmailag a folyamatos fejlődésre való törekvés és új kihívások keresése és megoldása, míg emberileg a maximális empátáiára való törekvés és az igények messze menő kielégítése jellemzi.

Elsődlegesnek tartom, hogy a pácienseim problémáit és igényeit komplex megvilágításban mérjem fel és megtaláljam rá a legmegfelelőbb megoldást. Ebben többek között a digitális mosolytervezés, a rágórendszer komplex biomechanikai analízise és az egyes fogak nagyfokú nagyításban való vizsgálata.

A kivitelezett kezelések precizitását a fogászati operációs mikroszkóp használata is garantálja, immár 2017 óta.

Főbb szakterületeim az esztétikai fogászat, harapási eltérések kezelése, teljes száj rendbetételek kivitelezése és az implantáció.

2024-től a rendelő szakmai vezetésében is részt veszek, csapatunk tagjai a fogmegtartó kezelésekkel kapcsolatban, valamint a teljes rehabilitációk tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban számítanak a szakmai irányításomra.

Beszélt nyelvek: angol, német.

  • 2014
    Fogorvosi diploma (Debreceni Egyetem - Fogorvostudományi Kar)
  • 2019
    Intellident Fogorvosi Rendelő - endodonciai és esztétikai fogászati specialista
  • 2019
    Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa