DR. PAPIK ÁDÁM

KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT ÉS FOGPÓTLÁSTAN SZAKORVOSA

doctor

Az egyetem elvégzése után egy fogorvosi körzetben kezdtem el dolgozni, ahol hamar ráébredtem arra, hogy pácienseim magas színvonalú ellátásához nem tudom a kellő felszereltséget és megfelelő kezelési időt biztosítani. Emellett szerettem volna egy olyan rendelőben dolgozni, ahol kollégáimmal egymást segítjük, pácienseinket igazi csapatként tudjuk a lehető legmagasabb szinten ellátni.

2015-óta dolgozom egy magas színvonalú fogorvosi magánrendelőben Dr. Gönczi Viktor mellett, ahol rövid idő alatt a csapat meghatározó tagjává váltam. Az egyetem elvégzése óta folyamatosan igyekeztem szélesíteni és elmélyíteni a szakmai tudásom, mind elméleti, mind gyakorlati képzésekkel, melyek során igyekeztem elsajátítani a szakma legmodernebb módszerereit. Az itt szerzett tudást, úgy érzem sikeresen ültettem át a mindennapi ellátásba. Nagyban javította a munkám pontosságát és minőségét, hogy évek óta napi rutinnal dolgozom nagyításban, mind lupéval, mind fogászati operációs mikroszkóppal.

Az Intellident Fogorvosi Rendelővel is a csapatmunka miatt kerültem kapcsolatban. Speciális szájsebészeti beavatkozások kapcsán 2017-ben kezdtem dr. Chikány Tamással együtt dolgozni. Amikor megkeresett, hogy van-e kedvem csatlakozni, úgy érztem, hogy akár részmunkaidőben is szívesen lennék a csapat tagja.

Fő érdeklődési területem az esztétika és az endodoncia. Manapság kiemelten kedvenc területem az egyénre szabott mosoly megtervezése és teljes arc esztétikájába való integrálása. Személyes ügyemnek érzem, hogy pácienseim a lehető legjobb ellátásban részesüljenek, mely külföldi mércével is a felső kategóriát képviseli.

Beszélt nyelvek: angol, német.

  • 2014
    Fogorvosi diploma (Debreceni Egyetem - Fogorvostudományi Kar)
  • 2019
    Intellident Fogorvosi Rendelő - endodonciai és esztétikai fogászati specialista
  • 2019
    Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa