Prevenció

Bízunk abban, hogy munkánkkal visszaadjuk pácienseinknek fogazatuk egészségét és magabiztos mosolyukat. Minden beavatkozás során az a célunk, hogy az elért eredmények hosszú távon fenntarthatóak legyenek. Ehhez azonban nem elég munkatársaink áldozatos munkája.

Tudjuk, hogy pácienseink célja, hogy a fogorvosi kontroll vizsgálatokon ne kelljen attól tartani, milyen teendőket találunk még. Számunkra is fontos cél, hogy hosszútávú együttműködésünk során pácienseink rendszeres kontrollja mindenki számára kellemes találkozás legyen.

Rendelőnkben alapelv, hogy minden új páciens esetén értékeljük a páciens egyéni szájhigiéniás állapotát, Plakkfestő segítségével láthatóvá tesszük a kevésbbé hozzáférhető területeket és orvosaink, vagy dentálhigiénikusaink segítségével személyre szabott szájhigiéniás tervet dolgozzunk ki, mely egyértelmű irányt mutat pácienseinknek az otthoni szájápolásban. Nagy segítségünkre van ebben az úgy nevezett iTop módszer, mely segítségével mindenki számára világos tervet tudunk készíteni. Dr. Nevelits Annamária és Toman Ágnes kolléganőink végzett iTop oktatók. A svájci Curaden cég kiemelkedő minőségű szájápolási termékeit szoktuk javasolni pácienseinknek, Ezen termékek fejlesztése az iTop filozófiájának megfelelően történt.


cover
cover

Egy teljes fogászati rehabilitáció fogorvos és páciens együttműködését igényli, nem csak abból a szempontból, hogy fogorvosi munkánk megtervezésekor a lehető legoptimálisabb megoldás találjuk meg pácienseink számára, hanem, hogy az elért eredmény hosszú távon fenntartható legyen.